Tussen Kunst & Kas genomineerd voor WKO Duurzaamheid Award 2017

Op 23 november aanstaande reikt het Gebruikersplatform Bodemenergie voor de derde keer de WKO Duurzaamheid Award uit.

Deze onderscheiding gaat naar een ervaren eindgebruiker of beheerder van een WKO-systeem die zich met veel liefde inzet voor zijn of haar systeem. De winnaar van de WKO Duurzaamheid Award 2017 wordt bekend gemaakt tijdens het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie in het hoofdkantoor van a.s.r. te Utrecht. De vijf genomineerden zijn afkomstig van uiteenlopende organisaties en bedrijven. In willekeurige volgorde heeft de jury deze mensen voorgedragen:

 

  • Maurice van der Hoorn, eigenaar van Van der Hoorn Orchideeën
  • Fréderique Houben, beheerder van de WKO-systemen bij de Universiteit van Utrecht
  • Adri Meijdam, beheerder WKO bij a.s.r. in Utrecht, afd. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
  • Els Sonnemans, strategisch energie-adviseur bij het Radboudumc
  • Sebastiaan Lagendaal, hoofd Facilitaire Zaken & Veiligheid bij de Hermitage Amsterdam

Fréderique Houben van de Universiteit Utrecht, heeft de WKO Duurzaamheid Award 2017 gewonnen. Deze prijs ontving uit handen van voormalig minister Jacqueline Cramer, tijdens het Nationaal Symposium Gebruikersplatform Bodemenergie. Houben is taakgroephoofd en programmamanager Energie bij de universiteit. Mede dankzij haar inzet wordt het bodemenergiesysteem bij de Universiteit Utrechts straks een van de grote systemen in Nederland.

 

Naast een certificaat kreeg de winnaar, evenals de vier andere genomineerden, het eerste exemplaar van het Bodemenergie-schildje uitgereikt. Met dit geëmailleerde schildje kunnen eindgebruikers, eenmaal aangebracht op hun gebouw, klanten, bezoekers of andere stakeholders tonen dat hun pand op duurzame bodemenergie functioneert. Het schildje zal op de gevel van de Hermitage Amsterdam worden bevestigd.

 Mede mogelijk gemaakt door